Email contact

office@idealfix.ro

Telefon suport

+40 747 561 119

Completati formularul de mai jos pentru o oferta personalizata.

Nici un produs in cos

Str. Avicola, Nr. 1, Bacau

Despre noi

Elemente de etansare

idealfix-elemente-de-etansare-fp

Racorzi, conectori, fitinguri, supape, robineti

idealfix-racorzi

Furtunuri pentru instalatii pneumatice si hidraulice

idealfix-furtunuri

Idealfix.ro

Elemente de etansare

  • Elementele de etansare pe care le producem si comercializam sunt garniturile plate sau vulcanizate si banda de PTFE(teflon). Garniturile pot fi standard sau personalizate, executate prin: stantare din placi gen “Clingherit” sau din diferiti elastomeri ca: EPDM,NBR,SBR,VITON, etc, deasemenea prin vulcanizare sau extrudare.

Racorzi, Conectori, Fitinguri, Supape, Robineti pentru pneumatica si hidraulica

  • Elementele din aceasta categorie de conectica sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate ca: tehnopolimer PBT; alama bruta; alama cu acoperire de nichel; inox, avand astfel posibilitatea de a fi utilizate in toate tipurile de industrii incluzand cea chimica si alimentara.

Furtunuri pentru instalatii pneumatice si hidraulice

  • Furtunurile prezentate in continuare sunt realizate din diferiti polimeri, astfel incat sa poata acoperi cererea din toete sectoarele industriale incluzand cel petrolier, chimic si alimentar. Sunt realizate la un standard ridicat de calibrare cu dimensiuni incepand de la DI Ø1,5mm avand utilizari in toate instalatiile pneumatice si hidraulice.
idealfix-despre-noi

Elemente de etansare, racorzi, conectori, fitinguri, supape, robineti, furtunuri pentru instalatii pneumatice si hidraulice

Completati formularul de mai jos pentru o oferta personalizata.